Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://storstuaok.no
Nettstedet brukes av:
Storstua Omsorgs- og konferansesenter (org. 998191564 )
Storstuas Venner (org. 920529283)
Denne erklæringen gjelder også for disse selskapene på generelt grunnlag.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne

Personopplysninger

Om du abonnerer på nyhetsbrev vil vi oppbevare ditt navn og  din epostadresse, og hvilke nyhetsbrev du abonnerer på.
Om du ønsker å motta nyheter på sms og i brev vil din adresse og ditt mobiltelefonnummer også lagres på disse sidene.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Personopplysninger blir også lagret 

  • i vårt lokale bookingsystem, i forbindelse med håndtering av overnattinger. Denne informasjonen er påkrevet mht. bokføring.
  • hos Solidus, som håndterer gaveinngangen for Storstuas venner

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Opplysninger om deg blir ikke videresendt til andre enn de som er nødvendig for å yte den servicen du fortjener.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Informasjonen som lagres på disse sidene ligger på en kryptert database hos vår webhotell-leverandør. De har også rutiner som oppfyller GDPR-forordningen. Les deres personvernerklæring her 

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi søker mot til enhver tid å ha oppdatert programvare på våre hjemmesider. Våre dataleverandører gjør det samme. Om datalekkasjer skulle oppstå vil vi snarest sperre informasjonen som ligger på disse sidene og varsle de som kan være berørt. 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Storstuas Venner bruker Solidus som leverandør av givertjenester i forbindelse med Storstuas Venner. De har også systemer som tilfredsstiller GDPR-forordningen. Se deres personvernerklæring her