Bli med Kanal 10 og Storstua til Israel 12-19/6

12.-19. juni kan du igjen bli med Storstua til Israel. Heidi og Geir vil sammen med Elisabeth ta deg med på bibelske steder, der vi besøker både menigheter og bønnesentre.
Det blir 3 netter i Tiberias, på Aviv hotell, der både Nasaret, Haifa og selvfølgelig en tur på Genesaretsjøen står på dagsplan. Aviv hotell ligger like ved strandpromenaden i Tiberias og får meget gode skussmål på www.booking.com. Les mer og se bilder HER
Deretter går turen til Jerusalem, via Jordandalen der det blir en stopp ved Guds fot – og du vil stå på samme sted der Josva og folket en gang stod. Det blir mulighet for å bade i Dødehavet før vi setter kursen mot Jerusalem og IBIS hotellet, som blir vår base de siste 4 nettene. Her besøker vi bønnesenteret til Tom og Kate Hess. Oljeberget, Getsemane og Holocaust senteret er blant de steder vi også skal besøke. Vi tar også en tur til Samaria som bærer på så mye bibelhistorie, men også bærer den på en fremtid og det profetiske som oppfylles i vår tid.
Ibis hotellet vi bor på i Jerusalem, er et moderne og populært hotell som serverer god mat og har en av byens mest sentrale beliggenheter. Les mer om hotellet HER

Turen koster 16.900,-
Turen koordineres av Gulsrud Reiser. Klikk HER for å lese mer og melde deg på turen